Den gulgrå filten

20901528_10154714446771389_4722413377575671058_o

När jag hade sytt klart den blå filten med hajarna och stjärnorna på, kom jag på att det inte räcker med en filt. Jag har ju två barn, och de kommer givetvis vilja ha varsin filt. Så det blev till att dra fram tyggömmorna och leta reda på några tyger som passade bra ihop.

Det blommiga tyget fick jag av min man samtidigt som jag fick det blåblommiga tyget, så det var ett givet val till denna filt. Det mönstrade tyget är mycket gammalt, jag har haft det i många år. Köpt på IKEA under mina studieår för att piffa upp en kudde. Den kudden har sedan länge åkt upp till kuddhimlen, men tygresterna fanns kvar ”utifall jag skulle behöva dem en dag”.

Det gröna tyget är köpt på loppis om jag inte minns fel. Tycker att kombinationen fungerar rätt bra, även om jag saknar de häftiga hajarna i denna filt.

IMG_1283

Även denna filt har en insida av fleece, och baksidan är i ett helt stycke av det blommiga tyget. Båda är lika stora och används flitigt av barnen.

Någon dag ska jag köpa en ny symaskin och lära mig att sy på riktigt. Har ni några bra nybörjarmaskiner att tipsa om?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *