Stor & Liten

halfsize

Den här bilden tog vi på barnen på prematurdagen 2015. Då var tvillingarna ca en månad gamla, och viktmässigt var bror dubbelt så stor som syster. Bilden är väldigt talande!

Mössorna som de har på sig fick de i present från någon förening. De var tyvärr lite små, så vi har egentligen aldrig använt dem. Däremot fick E en annan mössa på det första sjukhuset som vi var på. Den var stickad av någon, och den fick vi ta med oss hem. Av någon anledning betyder den mycket för mig som mamma och jag vill verkligen spara den.

Tvillingar tre dagar

En tanke jag har är att jag själv ska sticka en mössa till neonatalen ibland. Bebisarna där är väldigt små, och de behöver något på huvudet för att kunna hålla värmen. En handgjord mössa är ett fint alternativ till sjukhusmössor. Jag hoppas att jag ska komma ihåg den tanken…

Mössan E fick var lite stor, hon hade ett huvudomfång på 28,2 cm. Men jag tycker att den är väldigt fin, och den passade hennes personlighet :-).

Tack till den som stickat den =-)

This entry was posted in Barn, Tvillingar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *