Den randiga halsduken

IMG1969

Det här är verkligen ett projekt som tar tid! Med 525 maskor per varv tar det ca 20 minuter att sticka ett varv, så jag får ta en liten bit i taget.

Funderar mycket på hur bred halsduken ska vara. Har gjort tofsar av de lösa trådarna, med tolv trådar i varje tofs, och just nu är halsduken tre tofsar bred. Sambon säger att den ska vara minst dubbelt så bred, och det håller jag med om. Det betyder att jag i nuläget har 18 900 maskor kvar att sticka… minst… Jag tror jag pausar en stund och stickar på något annat projekt =).

Samtidigt vill jag ju att sambon ska kunna få använda sin halsduk innan kylan lämnar oss igen. Känner ni igen er?

This entry was posted in Kläder, Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *