En rosa liten klänning

IMG_0632

Efter att jag stickat ärmar till fjärilskoftan och gjort klart den hade jag mängder med chockrosa garn kvar i gömmorna. Lika bra att sticka ett till plagg till Lillan. Den här gången bestämde jag mig för att göra det enkelt och la upp 120 maskor på rundsticka och började sticka slätstickning.

IMG1899

Tyvärr tänkte jag inte på att slätstickning har en tendens att rulla ihop sig, så jag behövde hitta på en lösning på problemet. Det blev en virkad kant längst ner på tröjan/klänningen, och jag tycker att den vita randen gör sig utmärkt mot det rosa tyget. Tyvärr rullar kanten fortfarande lite, så jag ska se om jag kan göra något ytterligare åt det senare, eller om jag helt enkelt låter det vara och lär av mina misstag till nästa gång.

This entry was posted in Barn, Kläder, Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *