Det går framåt med halsduken

IMG_0646

Har stickat några varv på den långrandiga halsduken och tycker att den blir riktigt fin. Eftersom det är så många maskor på stickorna är det svårt att få sig en uppfattning om hur halsduken kommer att se ut, och framför allt är det svårt att få en uppfattning om hur lång den kommer att bli. Jag är inte orolig att den ska bli för kort. Däremot funderar jag på om den kanske blir för lång. Kan den bli det tycker ni?

IMG_0650

Valde att sticka två varv i samma färg och sedan byta färg. Då blir halsduken olika på rätsidan och avigsidan. Tycker att båda sidorna är riktigt fina. Har däremot inte riktigt kommit fram till om jag ska varva färgerna på måfå, eller enligt ett specifikt mönster. Antar att det ger sig senare.

IMG_0644

This entry was posted in Kläder, Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *