Barnkofta, del 2

Fjärilskoftan från Drops blir mer och mer färdig, men också mer och mer ofärdig. Eftersom jag stickar med en annan stickfasthet än den som anges i mönstret har jag gjort en del ändringar. Dock glömmer jag ibland bort vilken del av mönstret jag ska följa för att ändringarna ska stämma, vilket har resulterat i att jag fått repa upp delar av arbetet både en och två och tre gånger. Lagom roligt, men lärorikt.

 

20140923_215529

20140923_214605

I övrigt är det ett trevligt och enkelt mönster att sticka, och det går faktiskt ganska fort framåt. Tyvärr kan man ju inte lägga all tid i livet på att sticka och skapa, utan livets måsten kommer emellan med frekventa mellanrum. Men jag tycker att det är fantastiskt roligt att äntligen ha ett riktigt projekt på stickorna igen!

 

This entry was posted in Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *