Barnkofta

Har fått anledning att sticka smått, så jag tänkte börja med den här koftan från Drops Design. Tycker att mönstret liknar små fjärilar, så jag kallar den för fjärilskoftan.

20140922_125951

 

 

Garnet är ett akrylgarn i chockrosa från Willys, och känns ganska plastigt att sticka med. Men för ändamålet fungerar det faktiskt riktigt bra. Får se om lilla fröken tycker om koftan när den är klar. Färgen har hon valt ut själv i vilket fall!

 

20140927_092744

Lilla Casper, som hunnit bli ett halvår gammal, hjälper till på ett trevligare sätt än för några månader sedan. Hans nya syskon (Tiger och Sam) bryr sig inte det minsta om mitt handarbete ännu. Det betyder att jag faktiskt kan ta upp handarbetet på riktigt igen =).

This entry was posted in Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *