Mönster på vante

IMG_0596

Tycker mycket om att sticka med flera färger samtidigt, så jag tänkte mig att jag stickar ett par vantar med något passande mönster. Med just dessa vantar var det två problem som fick mig att repa upp projektet igen, även om det var riktigt fint.

1. Resåren som jag stickade i början av vanten blev alldeles för stor i förhållande till resten av vanten. Det var inte särskilt snyggt.

2. Jag tappade bort mönstret när jag la det på ”det där bra stället” och gick ifrån projektet några veckor.

Till nästa projekt ska jag ha ett roligare garn, och lära mig att hantera mina mönster bättre. Hur gör du med projekt som du vill lägga undan ett tag?

 

 

This entry was posted in Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *