Fingerstickat garn

Väldigt ofta köper jag tunna garner som jag planerar att sticka något fint med. Men ibland önskar jag att jag köpte tjockare garner också. Så en dag lärde jag mig att fingersticka, och jag tänkte att om jag fingerstickar ett garn så blir resultatet ett tjockare garn… Som jag sedan kan göra något annat med!

Sagt och gjort.

Hade ett garn i bambu som jag visste att jag inte skulle använda till något i framtiden, det är helt enkelt alldeles för glatt, så jag tog det till mitt projekt. Fingerstickade mig ett nystan garn under en kväll och testade sedan att sticka med det. Tog de stickor som låg närmast, så stickorna är för små för garnet, men jag ville mest bara testa garnet så det spelar mindre roll. Resultatet är faktiskt fint, men frågan kvarstår ännu: vad ska jag göra med garnet nu när det är tjockare?

 

IMG_0606

 

 

 

This entry was posted in Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *