Snart är det dags för höstens Syfestival

Höstens syfestival närmar sig, och jag funderar på vad jag behöver införskaffa den här gången. Hittills har jag haft ett stort fokus på lite mer exklusiva garner, som fin ull, lin eller silke. Tyvärr är detta garner som jag tycker mycket om att titta på, men som jag sällan vågar göra något av. Så jag har egentligen ”fingarn” så det räcker och blir över, och jag skulle därför behöva ha ett annat fokus på mässan i höst. Den här gången tror jag att det blir enklare garn, bomull och syntetiska fibrer, som står högst upp på listan. Är sugen på att sticka flerfärgade mönster, och så finns det en ny familjemedlem att sticka klädesplagg till. Utöver det behöver jag inventera mitt lager med stickor och försöka uppdatera med det jag saknar. Favoritstickorna är rundstickorna i metall, storlek 3-4, och de korta trästickorna i samma storlek. Plaststickor har jag en del, men dem vill jag aldrig sticka med, så fler plaststickor behöver jag verkligen inte. Hur gör du inför mässan?

This entry was posted in Tips. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *