Tio sorters ull

image

Så här kom de alltså till slut :-). Fyra vita, fyra grå och två svarta ullfiber. Alla olika, alla med en lukt av får. Det får man inte när man köper färdigt garn! Mitt hem luktade fårfarm när jag packat upp allt kan jag ju säga. Jag bestämde mig för att i lugn och ro gå igenom varenda fiber. Känna, lukta, titta och spinna. Tog mig en hel kväll, och jag har redan sållat fram mina favoriter och de jag inte är så förtjust i.

Den vita Lincolnfibern är den jag gillar minst. Den påminner om plastigt löshår, urk. Men nån dag ska den komma till nytta ändå. Min favorit måste nog vara den grå Suffolkfibern som bara är helt underbar!

image

image

image

This entry was posted in Senaste inköp, Ull. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *