Ull beställt!

image

Efter att ha lärt mig lite om ullspinneri med mina Bluefaced Leicester- och Teeswaterfibrer kände jag att det nu var dags för mera. Jag hittade en butik i England, World of Wool, som hade ett stort utbud av ullfiber till ett helt okej pris. Så jag beslutade mig för att beställa hela tio olika sorters ull för att få chansen att verkligen prova på och hitta sådant jag verkligen gillade.

När jag var klar slutade det alltså med att jag beställt fyra vita, fyra grå och två svarta fiber, 100 gram av varje:

Vita – Devon, Dorset Horn, Wensleydale och Lincoln.
Grå – Finnish, Gotland, Shetland och Suffolk
Svarta – Jacob och Welsh

Det här ska bli riktigt spännande :-)!

This entry was posted in Senaste inköp. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *