Tussahtröjan får åka pendeltåg

image

Det är inte ofta jag åker pendeltåg nu för tiden. Förr var det nödvändigt nästan dagligen när jag skulle åka till skolan, men sen har jag ju både börjat jobba och flyttat. Så nu åker jag bara för nöjes skull, när jag vill besöka stora staden Stockholm. Är faktiskt på väg ner för att inhandla material till en slända (way overdo) och för att träffa en kompis på lunch :-).

Här är jag nästan igenom första nystanet med silke, och det andra har nystats för att snart komma till användning. Har dock saktat ner lite på det här projektet då annat kommit emellan, och då jag inte riktigt vet hur jag vill att den färdiga tröjan ska se ut.

Hursom är det ju ett trevligt litet projekt att ha med på tåget då det bara är räta maskor som gäller just nu. Inte mycket alls att hålla koll på alltså. Bara att sticka på. Får dock passa mig så att tröjan inte blir till ett ufo som man sen repar upp för att man aldrig blev klar med det. Done too many of those!

Hur länge kan ett projekt ligga i dvala innan det blir ett ufo tycker ni?

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *