Garnförvaring

image

Kände till slut att jag behövde uppdatera min garnförvaring, så jag drog iväg till Överskottsbolaget och hittade dessa genomskinliga plastlådor på tretton liter styck. Köpte sex stycken och sorterade upp mina garner i dem. Det blev en låda för ullfiber, en för ullgarn, en för ullblandningar, en för fingarn (typ silke), en för bomull och en för syntetgarner. Borde antagligen köpa en till att förvara handspunnet garn i, men det får bli ett senare projekt.

Till en början staplade jag bara lådorna ovanpå varanra, men beslutade mig sedan för att flytta in en bokhylla i sovrummet och frigöra yta i vardagsrummet. Nu har jag all min hobbymaterial snyggt och prydligt i sovrummet. Trevligt att vakna upp och se alla garner och pysselböcker :-)

This entry was posted in Senaste inköp. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *