Den vita ullen, ett hekto teeswater

image

Berättade i ett tidigare inlägg om den blå ullen som jag köpt, så nu är det dags för den vita. Den är från rasen Teeswater och är betydligt strävare än den blå. Jag gillar faktiskt strävheten och tycker att det är lättare att få till ett garn som håller ihop med det. Har dock fortfarande inte köpt mig en slända än, men har bytt upp mig från stiftpennan till en blyerts som jag satt en krok i. Inte särskilt effektivt, men det har faktiskt hunnit bli några meter av detta garn ändå.

image

Tyvärr känner jag att jag inte tycker om det färdiga resultatet, men jag tror att det mest har med färgen att göra. Den känns lite smutsig. Ska göra klart garnet och tvätta det, så får jag avgöra senare om jag vill ha mer av den här ullen eller inte.

This entry was posted in Övriga pyssel. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *