Maskmarkörer

image

Väldigt ofta när man stickar behöver man ett sätt att hålla reda på maskorna. Maskmarkörer är perfekta för detta, och alltså något som är en nödvändig del av stickning, mer eller mindre. Jag har dock aldrig brytt mig om att stila till det, utan använt mig av en liten bit av ett garn i en annan färg. Det har funkat utmärkt. Men nu kände jag för att göra maskmarkören till något som faktiskt förhöjer stickupplevelsen och blir en vacker del av projektet.

Så en kväll tog jag fram lite entrådig ull i olika färger och satte mig för att virka dessa små blommor. Visst är de gulliga?
Jag gjorde två i varje färg, så blir det lätt att hålla reda på olika delar av ett arbete.

This entry was posted in Virkat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *