Feathers and fan pulsvärmare

image

Ibland vill man sticka något som går riktigt snabbt att få färdigt. Då är pulsvärmare ett hett tips. Jag letade runt lite efter mönster som jag gillade och föll till slut för det här mönstret på Ravelry. Det såg knepigt ut vid första anblick, men var verkligen busenkelt att sticka. Ett perfekt mönster att hålla i huvudet utantill.

Det blev ett perfekt litet rastprojekt på jobbet, men på bilden är den första blockad där hemma. Sydde ihop den, tog på mig den, och började sticka på nästa på en gång. No second sock syndrome here inte! Blockade inte den andra lika hårt som den första, så jag måste blocka om den vid tillfälle så att de blir lika stora. Men de är mysiga ändå att ha på sig så här i senvinterkylan.

image

Det var först efter ett tag som jag insåg att jag faktiskt stickat det här mönstret vid ett tidigare tillfälle. Nämligen min Hemlock Ring Blanket. En riktigt härlig stickning det också vill jag minnas :-).

This entry was posted in Stickat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *